De Covid24 desinfectie spray is milieubewust en draagt bij aan een beter milieu

Samen kunnen we het verschil maken.

Een milieubewust product. Wist je dat iedere minuut wereldwijd duizenden schoonmaakmiddelen worden verkocht? Al dit plastic afval is niet goed voor het milieu, omdat al dit afval in de zee beland. Het is tijd voor verandering, want als er niets gebeurd dan zal de oceanen tegen in de toekomst meer plastic afval bevatten dan vis. Wij willen dit voorkomen en dragen met onze innovatieve en groene producten bij aan een beter milieu. Met onze producten bent u milieubewust bezig en helpt u mee aan een wereld zonder plastic afval.

Wij maken het verschil

Covid24 helpt mee aan een schone wereld met als doel om zoveel mogelijk plastic wegwerpflessen wererldwijd te voorkomen. Wij geloven dat als iedereen zelf thuis een effectief en krachtig desinfectiemiddel kan maken, dat dit enorme veranderingen in de wereld kan brengen. Help ook mee aan een betere wereld en kies vandaag nog voor onze milieubewuste effectieve producten.
desinfectie spray die milieubewust is? - Covid24 desinfectie spray

De voordelen

Duurzaam

Hervulbaar, minder opslag, en vooral: minder afval.

Makkelijk te gebruiken

Met Covid24 maak je in een handomdraai je eigen desinfectie spray.

Desinfecteert

Desinfecteert van virussen, bacteriƫn en schimmels. Voor een veilige omgeving.

Tijd voor verandering. Samen kunnen we het verschil maken.

Wij geloven dat onze producten een enorme verandering . Met een druk op de knop verander je water met zout in een uniek desinfectiemiddel. Met onze innovatieve en krachtige formule ben je altijd veilig tegen: Virussen, schimmels en bacteriƫn in een herbruikbare fles. Ben je nieuwsgierig hoe onze producten werken? Bekijk hier onze instructievideo.

Covid24 bespaart duizenden plastic wegwerpflessen en is hierdoor een milieubewust product

Het begint met onze herbruikbare fles. Elke Covid24-fles bespaart duizenden plastic wegwerpflessen en daarmee dragen wij bij aan een gezonde en schonere planeet. Met onze desinfectie spray houdt je de wereld schoner en help je mee tegen grote hoeveelheden plastic wegwerp flessen te voorkomen.

Geniet van de vele voordelen

Met een krachtige desinfectie spray, kun je er zeker van zijn dat Covid24 de ideale oplossing is voor jou, maar vooral voor onze planeet.

Een Milieubewust desinfectiemiddel? - Covid24

Wij maken de aarde beter

Wij geloven dat als iedereen zelf thuis desinfectie spray kan maken, dat dit een enorme verandering in de wereld kan brengen. Met een druk op de knop verander je water met zout in desinfectie spray, in een herbruikbare fles. Hierdoor bent u milieubewust bezig.

Een milieubewust product

Bestel nu onze alles in 1 desinfectie spray

Nieuwsbrief

Wilt u ook meer weten over onze Covid24 ontsmetter? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van onze laatste tips & tricks.