Nieuws

Covid24 is de ontsmetter tegen Corona

De corona desinfectie spray Covid24 helpt u bij het ontsmetten tegen virussen.

Covid24 is een uniek, effectief en multifunctioneel desinfectiemiddel voor zowel het desinfecteren van de huid als het desinfecteren van kleine oppervlakken. Het is geschikt voor keuken- en computerapparatuur, instrumenten, meubilair, sanitair, vitrines en machines. Ook is het product geschikt als corona desinfectie spray. De huidvriendelijke formule bestrijdt tegen virussen, bacteriën en schimmels. Het desinfectiemiddel is in Nederland uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.

Tijdens het  Coronavirus is het belangrijk om u zoveel mogelijk hiertegen te beschermen om het risico op besmetting te verkleinen. Met onze unieke desinfectie spray beschermt u uzelf en anderen tegen het Coronavirus.

Covid24 is de ontsmetter tegen Corona

Een goede reiniging en het Corona virus is momenteel actueel. Ook in andere tijden is goed schoonmaken natuurlijk belangrijk. Door middel van schoonmaken wordt vervuiling tegengegaan. Als je dus de vervuiling wegneemt door goed schoon te maken haal je de voedingsbodem weg. Behalve dat je de voedingsbodem weghaalt, neem je ook een groot deel van de micro-organismen weg.

Om de kans op corona te voorkomen is een goede ontsmetter nodig die u volledig ontsmet. Covid24 kunt u gebruiken om voorwerpen, oppervlakken of handen te ontsmetten. Onze product reinigt de handen effectief, zonder gebruik van water of zeep. Ook is onze desinfectie spray huidvriendelijk en verzorgend en recyclebaar. Hierdoor draagt onze ontsmetter bij aan een groen milieu.

Uit onderzoek en diverse studies blijkt dat een onze reiniger effectief is tegen het Corona COVID-19 virus. Het is de énige oppervlakte reiniger die bacteriën en virussen doodt.

Makkelijk mee te nemen op reis

Onze corona desinfectie spray is compact en is daarom makkelijk mee te nemen op reis. Makkelijk om objecten en oppervlaktes direct onderweg te ontsmetten. Het enige wat u nodig heeft is een usb oplader om de desinfectie spray van stroom te voorzien.

Bestel Covid24 desinfectie spray nu in onze webshop en blijf beschermt tegen Corona.

Bekijk onze instructievideo hieronder: